Download de app

Corsano-proeven

Dit is onze belangrijkste applicatie voor patiëntbewaking op afstand. Download uit de winkels:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.swisscloudportal.corsanotrials

iOS: https://apps.apple.com/ch/app/corsano-trials/id1559005170

Buiten de Europese Unie

Android AppTester: https://appdistribution.firebase.dev/i/8ec3944eea0f7af0

iOS-testvlucht: https://testflight.apple.com/join/cuAOjWGs

Corsano AF

Corsano AF is onze applicatie met link naar het CE-gecertificeerde Preventicus Heartbeats-algoritme. Via het tabblad Preventicus dient u een abonnement te activeren.

Daarna wordt de aritmie-analyse getoond in de WebView.

Zoek de links:

Android AppTester: https://appdistribution.firebase.dev/i/5679dee5bec4ac82

iOS-testvlucht: https://testflight.apple.com/join/BMcvPf9N